Natūrali parama žarnyno florai ir virškinimui
Darm Aktiv gamybai laukinės ir prieskoninės žolelės yra fermentuojamos natūraliu būdu. Fermentacijos metu dauginasi probiotiniai mikroorganizmai, kurie gamina vertingas medžiagas, tokias kaip pieno rūgštis, antioksidantai, fermentai ir vitaminai. Ši unikali pieno rūgšties bakterijų ir kitų veikliųjų medžiagų kombinacija padeda subalansuoti pH gyvūno virškinimo trakte bei natūraliai sumažina patogeninių bakterijų dauginimąsi.
Fermentuotos žolelės, esančios Darm Aktiv sudėtyje, palaiko žarnyno floros pusiausvyrą ir bendrą mikrobiologinę būklę, taip skatindamos sveiką virškinimą bei stiprindamos natūralią imuninę sistemą.
Privalumai:
✔ Be pieno – puikiai tinka netoleruojantiems laktozės.
✔ Be cukraus – tinkamas ir diabetikams, nes fermentacijos metu cukrūs yra suskaidomi į pieno ir acto rūgštis.
✔ Be alkoholio – natūraliai fermentuotas produktas.
✔ Suderinamas su homeopatija – fermentacijos metu žolelės keičia savo struktūrą ir tampa lengviau toleruojamos.